Konu: Geri: Hangi TaKım ? Paz Nis. 05, 2009 1:10 pm
TABİKİDE
GALATASARAYY
$hinéDénNis Admin
Rep Gücü : 151 Rep Puanı : 4
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Paz Nis. 05, 2009 8:43 pm
Forumda ki üyeLerin hepsi GALATASARAY'Lı xD
RapxGirL Admin
Rep Gücü : 95 Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Salı Nis. 07, 2009 8:23 am
GALATASARAY.... ;] Deniz*m Selin geldiği an işler değişicek ama... Caniğim koyu Fener'li biliyosun!
oRjinaLité
Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Salı Nis. 07, 2009 2:43 pm
Bu Deniz'de fanatik GS'li... Sınıfta ki arkadaşlarının çoğu fb'li... Deniz hepsine laf atar x) GS'yi savununca da iyi savunur.! Bizim cadı bir keresinde her defa olduğu gibi savunmuş bizim takımı... En sonunda arkadaşları bıkmış ve cevap verememişler. Deniz kimseye cevap vericek hal bırakmaz tabi =) Kimi kardeşi [benim]. Arkadaşları Deniz'in üstüne saldırıp gıdıklamışlar BU ARADA TABİ Kİİ "GALATASARAY"
Morkizz*sinemis
Rep Gücü : 100 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Salı Nis. 07, 2009 7:25 pm
Tabikideee GS .... =) ama diğer takımLarada saygımız war .. =)
$hinéDénNis Admin
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Salı Nis. 07, 2009 7:31 pm
Tabiki canım Hey benim kuzumda fanatiK..!
Morkizz*sinemis
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Salı Nis. 07, 2009 7:53 pm
xD
$hinéDénNis Admin
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Paz Nis. 12, 2009 8:52 am
oRjinaLité demiş ki:
Bu Deniz'de fanatik GS'li... Sınıfta ki arkadaşlarının çoğu fb'li... Deniz hepsine laf atar x) GS'yi savununca da iyi savunur.! Bizim cadı bir keresinde her defa olduğu gibi savunmuş bizim takımı... En sonunda arkadaşları bıkmış ve cevap verememişler. Deniz kimseye cevap vericek hal bırakmaz tabi =) Kimi kardeşi [benim]. Arkadaşları Deniz'in üstüne saldırıp gıdıklamışlar BU ARADA TABİ Kİİ "GALATASARAY"
AbLa aynı şey Cuma Günü okuLda oLdu xD Maç kavgası yapıyoruzZ! Ama bugün yenince otutturucmm onLara. NasıL oLsa ALex yoK! RahatızZ x)
Morkizz*sinemis
Konu: Geri: Hangi TaKım ? Paz Nis. 12, 2009 10:35 am